Vaheraport. Esiteks ei ole ma koldset jahu rohkem nainud ja ilmselgelt on see mingi ich.
Aga nyyd mu eksperimendist. Kalad elasid 4 päeva 32 kraadises vees, millest sai ka nii o,2% soolsusega bassein kujundatud. Algus oli hea. Kaotasin kyll daanio aga ma arvan et see ei kannatanud pigem seda kuumutamist. Tapid hakkasid kaduma. Eriti hea meel oli näha et vana säga taastub. Söögiisu ja barbuste mängud tulid ka tagasi.
Kuid siis ilmnes uus probleem. Ravimisek syles seatud akvaariumis hakkas kerkima ammoniaagi tase ja seda olenemata sinna kallutatavast JBL denitrolist. Alandasin temperatuuri 30 peale ja vahetasin jarjest vett ning soola rohkem ei pannud et akki see segab bakterite elu.
No ja tanaseks on ammoniaak ikka kørge olenemata 50% veevahetusest ja denitrolist. Ning barbuste sabadel on jälle täpid.Mu kannatus hakkab katkema, samas ma ei julge sinna punktolika kallataega enam temp tøsta. Kui saaks ammoniaagikaduma sis ehk julgeks ikagi punktoli kasutada kuigisäga pärast kardan.
Kuidas neid karantiiniakvariume õige peetakse, ei ole ju aega lasta selsisse kaia. Kuidas ma selle ammoniaagi sealt ara saan
?
Vahetan kogu vee avlja ?
Kujutan ette juba kuidas hommikuks on täppe jälle rohkem. masendav lihtsalt.