foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 7 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 03:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nägin täna Lõunakeskuses müügil
sellist asja.Ehk siis TetraPond AlgoFin.
Siit siis küsimus et kas on keegi seda
kasutanud ja kas oli ka kasu :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 08:09 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
lp. härra bossering ei tutvunud, et tegemist on aiatiikides kasutatava vahendiga :D vaevalt et keegi seda akvaariumis proovinud on

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 09:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maria kirjutas:
lp. härra bossering ei tutvunud, et tegemist on aiatiikides kasutatava vahendiga :D vaevalt et keegi seda akvaariumis proovinud on

:mrgreen:
sorry , minu english vedas alt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 11:27 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Tegelikult ma ei jaga sugugi Maria arvamust et kui asi on mõeldud tiikide jaoks siis akvaariumi see kindlasti ei sobi. Mis see tiik siis nii erilist on võrreldes akvaga? Olen kasutanud akvas JBL tiikides vetikate tõrjeks mõeldud turbatablette ja vägagi head olid. Iseasi et siin välja pakutud vahendi kohta suurt miskit ei tea, kahtlustan et tegu mingi keemiaga. Vetikatõrjekeemia sisaldab enamasti vaske ning see pole hea ei taimedele, tigudele ega kaladele, sestap sellist solki oma akvasse küll ei paneks. Esimesena annaks vasega mässamisel tõenäöliselt otsad teod ja Vallisneriad. Jah, loomulikult saab vetikatõrjevahendeid ettevaatlikult doseerides suuremaid jamasid vältida kuid ikkagi tegu samahästi kui mürgi doseerimisega väikeses koguses.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 11:32 
Guru
Kasutaja avatar

kulla Rein, ma ei usu et sa lähed akvaariumikauplusesse ja ostad aiatiigis kasutamiseks mõeldud vetikavastast preparaati, kui kõrval pakutakse akvaariumis kasutamiseks sama asja. vahe on konsentreerituses, toime on muidugi sama ja ma ei püüdnudki väita et see ei toimi, lihtsalt vaevalt et keegi seda kasutanud on sellisel eesmärgil nagu bossering ette kujutas.

P.S. iga pisiasja pärast ei maksa täpsustustega üle pingutada ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 11:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Maria kirjutas:
kulla Rein, ma ei usu et sa lähed akvaariumikauplusesse ja ostad aiatiigis kasutamiseks mõeldud vetikavastast preparaati, kui kõrval pakutakse akvaariumis kasutamiseks sama asja. vahe on konsentreerituses,

Vahe on jah selles et tiigi jaoks on pakendid suuremad ning sama raha eest saab suuremat kogust vett töödelda. :) Koguseid tuleb doseerimisel kontrollida nagunii, ega akva vetikatõrjet kah pimesi sisse kalla. Mainitud preparaadil ntx oli üks tablett arvestatud 200 liitri vee kohta ja tablette pakendis oli palju. Nii et kui lähen akvaariumikauplusse vetikavastast preparaati ostma ning kõrvuti on looduslik turbapreparaat tiigi jaoks ning keemia akva tarbeks siis valin küll kõhklematult tiigi jaoks mõeldud preparaadi. Aga see on minu valik, eks igaüks ise otsustab mis talle hea. :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 31, 2005 11:51 
Guru
Kasutaja avatar

turbaga võib asi olla sedasi, nagu sa räägid aga eks ma homme uurin täpsemalt millised erinevused on tetra alguminil (akvaariumi jaoks) ja pond algofinil (tiigi jaoks)

Üles
 [ 7 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver