Sul Jüri T väga huvitav versioon. Pani igatahes mõtlema. Kunagi oli mul neid kaks. Alguses arvasin, et on paar, siis aga hakkasin kahtlema, et siiski vast ühest soost. Tänaseks pole teist kala vist juba pea aasta. Ma ei tea, kas Sulle tuleb meelde minu ammune kirjutis vigastatud Oscari silmast? Olid mõned koledad pildid ka. Vigastsuse sai ta ilmselt sisefiltri väljavoolu otsiku otsa "joostes". Oli selline meil ajutiselt akvas, sest välisfilter läks katki.
Kas selline marja tekkimine võib siis üksinda olles ka tulla? Varem sellist asja pole tollel kalal tähendanud. Vaikselt lihtsalt hakkas kõhust paisuma. Soomused turris pole. Muidu täitsa jonksus kala. Püüdsime peadpidi kahva ja siis proovisime masseerida - üks hoidis kahva vastu klaasi, et kala välja ei saaks ja teine siis mudis. Aga välja kippus vaid see jupike tulema (see nagu muidu ei tolkne väljas). Nagu ei mahuks sealt kõrvalt august enam ka midagi muud veel välja tulema. Ei tea, kas peaks veel seda pigistamist-masseerimist proovima?
Kirjutasin Mariale ka suht ammu juba otse privaposti, aga vastust pole veel saanud. Ju tal kiire. _________________ KIIREMAKS kontakteerumiseks palun pöörduda OTSE privaatposti.
|