foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 08, 2013 08:08 
Akvarist

Pildid: 0
Kui UV lambilt mingit effekti loota peab see vöimas olema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 08, 2013 08:18 
Akvarist

To: KRA, ma päris hästi nüüd ei saa aru . Sa oled mitmel pool avaldanud kahtlust et nt. massiivne veevahetus viib akvast bakterikoloonia välja, aga endal on UV lamp! Teeb see headel ja halbadel vahet?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 08, 2013 10:21 
Akvarist

minul on välisfilter millel on uv-lamp sees...! kõik vesi, mis käib läbi filtri see saab ,siis nii öelda kiiritada...lamp on kogu aeg töös va öösel...ja see lamp on ikka päris suur...võin öelda seda ,et minu akva on suure akna vastast kust paistab päike tuppa nii 6h päevas ja otse akvasse sisse ja vetikast pole haisugi ja vesi on nii selge, et paremat ei oska tahtagi. mingit kasu sellest siiski ilmselt on..

400l kast

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 09, 2013 08:17 
Akvarist

Ma arvan et akvas peab midagi väga valesti olema kui vesi päikese käes õitsema läheb. Minu ainus eesmärk valgustuse suhtes on juba aastaid olnud võimalikult palju päikest kinni püüda. See on küll suuresti rohevetika paremaks kasvuks mõeldult ,aga mitte kunagi pole midagi negatiivset täheldanud. Kõik sujub . Taimed on tugevad ja vetikat ei karda - too kasvab valdavalt seintel.

Üles
 Teema pealkiri: k
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 09, 2013 10:02 
Akvarist

Jüri T kirjutas:
Ma arvan et akvas peab midagi väga valesti olema kui vesi päikese käes õitsema läheb. Minu ainus eesmärk valgustuse suhtes on juba aastaid olnud võimalikult palju päikest kinni püüda. See on küll suuresti rohevetika paremaks kasvuks mõeldult ,aga mitte kunagi pole midagi negatiivset täheldanud. Kõik sujub . Taimed on tugevad ja vetikat ei karda - too kasvab valdavalt seintel.

minul õnneks ei ole üldse vetikat ei rohe ega habe :d,aga mis on on see,et taimed ei taha kuidagi kavama minna..olen lisanud ma ei teagi mis ime väetised olukord ikka si....t :oops:

400l kast

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 10, 2013 06:53 
Akvarist

Ma olen palju kordi silmitsi seisnud olukorraga kus taimed ühelgi moel kasvama ei taha minna. Osad nt. Tropica taimed on väetistega niivõrd ära rikutud ,et normaalsetes tingimustes nad hakkama enam ei saa. Teised on nähtavasti juba pikalt poes nälginud. Seisab ja seisab nagu "konservis", ei idane ega mädane.Kui ära ei mädane siis kunagi hakkavad kasvama - täielik paranemine võtab kuni 3a.

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver