vaatasin neid hoolikamalt (nad ju peidus kännu taga), niipalju kui nägin, siis nagu oleks kahe silma vahel, ehk nn otsaees valge pehme triip. Minuarust see ei ole nahapinnast kõrgem, vatine ka vist mitte(vatine vist oleks selline kõrgem ja kohevam?), pigem sametine, õrn..nagu valge ämblikuvõrgu kiht.
Tarvis ikkagi mingi raviga alustada, aga ma ei oska diagnoosi panna kahjuks.
Ühte kala ajab juba Labeo taga, see tähendab vaid ühte, nagu ajalugu näidanud on.
Pildi järgi tundub jah, et tegemist on danio aequpinnatuas. Neid erinevaid värvuselt, minu omad näevad sellised välja
http://www.fishbase.org/Photos/PicturesSummary.php?StartRow=2&ID=10829&what=species&TotRec=6Enne olid Zebra Danio´d ja üks Giant Danio-zebrad surid, giant oli neist kõige tugevam, siis saigi talle juurde võetud veel 3 samasugust gianti. Rohkem mitte, kuna Labeole ei meeldi kui liiga palju rahvast on akvas
Tema on see, kes ruumi vajab rohkem. Kahjuks poes, siis kui sai soetatud
Giant Danio´d ei mainitud, et nemad vajavad suuremat ruumi kui Zebrad.
Nemad mul olnud u aasta. Annan süüa 1x päevas, et ma siis nüüd ei annaks mitu päeva neile süüa? Või panen poole vähem toitu? Labeo´le peaksin ikka süüa andma, aga tema eest süüakse see toit nagunii ära....