foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2011 07:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Eile peale vee vahetust ja ühe väikse "taimepalli" lisamist hakkas tänasest mul kala värvi ise endal muutma :?
Muidu selline heledam üleni,kuid täiesti lambist 1 hetk tekivad tumedad triibud üle keha ja 10 sek hiljem jälle kaovad :roll:
Ei teagi kas peaks muretsema? Mingi haigus? Tegin video ka kus näha neid triipe mida muidu pole,kuid hetkel uploadib alles,seega üks kehvem pilt kust natsa näha neid.
Siia kirjutades on vilgutanud juba ennast 2 korral,kord triibik,kord nomaalne..
Enne seda pole olnud kunagi.
Ei teagi kas muretsen ehk asjatult,kuid lihtsalt pole kunagi enne seda täheldanud.
Pilt
:roll:
E:

http://www.youtube.com/watch?v=VOTXBu-otKg

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2011 08:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Ilus kala Sul! Mis nutad! Eks see mingi pigmendi mäng ole. Kas Sul on talle ka mammi olemas? Tundus mulle too videos isane olema. Ikka juhtub, et kalad oma pigmenti muudavad (Ancistrused näiteks, veel Plecod, papagoid, Caruleused...)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2011 08:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Keegi kunagi just väitis olevat emane see kalake :) Paarilist hetkel veel talle pole kuna kodu niigi natsa kitsas.
Aga kas siis see pigmendi mäng on selline mis muutub sekunditega? Enne pole kunagi sellist mängu teinud.. Või pani mängima ta just see ainus elus taim/pall? Krt juba mõtlesin,et sain pallilt mingi haiguse :lol:
Aga siis ilmselt ei muretse väga,las üritab Botiatega sarnaselt triibuline olla vahest.. Sõi kenasti oma sääsevastsed ka ära,seega söögiisu ka alles,natsa arg on vaid,muidu akva eest mööda kõndides tahab kohe hampsata,kuid hetkel nagu läheb eemale peitu..
Hetkel käsil ~400l akva planeerimine,siis ehk võtan isase ka kõrvale \:D/

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 12, 2011 09:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mnjah! Mine tea, äkki ongi Sul emane. Aga pole Sul ju ka kellegagi võrrelda. Mul on kodus 900-ses paar. Emane on võrreldes isasega kere poolest ikka väga ümmargune. Sinu oma on kere poolest võrreldes minu emasega piklikum. Siit tegingi järelduse, et Sul isane. Oluliseks tunnuseks veel emase ja isase vahel on too kühm (muhk) peas. Minu isasel on see ikka väga võimas. Sinu kalal on ka kühm otsmikul tegelikult olemas ja võrreldes minu isasega on too laugjam, justkui emase oma. Mine, pagan, püüa kinni, kes Sul seal ujub. Aga mis peamine, julgen öelda, et haige ta küll ei ole. Tembutab lihtsalt ja krutib Su närve.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver