KRA kirjutas:
Merkake, kõigepealt pakuks välja, et Sul veetemperatuur troopikakalade jaoks liialt madal. Võiks vast olla vähemalt 25-27. Jahedamas vees kipuvad haigused kaladele paremini külge hakkama.
Kui loed Maria postitust haigustest, siis seal väidetakse, et mannakas algab uimedest. Sul see täpp kalal aga selja peal.
Pildilt ei saa aru, kas täpp kala kerest kõrgemal. Vatitupsu minu silm ei tuvastanud. Kui tups tuleb, siis peaks Fungolit panema.
Võimalik, et tegu pole ei miski hulluga. Aga jälgi! Esialgu - ja nüüd tuleb minu igapäevane soovitus - pane Acclimoli. Tihtipeale olen ma sellest abi saanud. Kui ongi mingi haavand, siis on lootust, et tolles sisalduv jood annab abi. Ja kui polegi kalal miskit hullu viga, siis Acclimol talle (ja kogu akvale ning kaasasukatele) kahju ei tee, pigem tugevdab immuunsust..
Aga jälgi ikkagi seda täpikest! Kui läheb hullemaks, siis on ravi vaja.
See temp.oli mul talvel.Selle kuuma suvega on mul olnud 25-27 kraadi peal.Vabandust,et pole jõudnud seal muudatusi teha-õige tähelepanek.
Vatitupsu seal tõesti pole.Aga eks ma vaatan,mis saab.Kas iood tigudele ei mõju siis?