foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 17 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Juul 24, 2011 10:20 
Akvarist

Nädal viimasest veevahetusest möödas, vahepeal uusi kataklüsme juhtunud pole, ainult tornteod veedavad endiselt klaasil rohkem aega kui oleks normaalne. Lõpetasin just iganädalase veevahetuse, need paar kala, kes mul alles jäid, tunduvad igati kõbusad (ka närvilisust ei paista). Aplocheilus on ka viimase nädalaga silmnähtavalt kasvanud - on teine juba täitsa kala moodi (ca 3 cm).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Juul 25, 2011 08:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Üldiselt minu kogemuste põhjal paistab olema nii, et tornikad kobivad öösel mööda klaasi ringi. Siis ilmselt kaladel vaikne tund ja neil julgem ringi kooserdada. Väga võimalik, et Sinu omad pole jõudnud hommikuks veel tagasi kruusa kobida. See "paha lugu kruusas" on rohkem seotud sellega, kui teod keset päist päeva klaasil ukerdavad. Üldisdelt tunduvad tornikad olema visama hingega kui õunakad. Ma näiteks hetkel ei taipa, mis juhtus minu 240-ses. Kõik õunakad kutud (suured ja pisitillud) ja väga imelikult kutud. Justkui oleks kangestunud poolelt sammult - kojad õieli ja "liha" väljas. Oleksid justkui nagu hapet saanud. Samas pH normis. Tornikad aga seevastu täie elu ja tervise juures. Sifoonides metsikult tittesid näha.

Tegelikult peaks vist selle jutu paigutama alafoorumisse "Muud veeloomad".

Teengi vist sinna algatuse, kuna mind huvitab, mis mu tigudega järsku juhtus. Seda enam, et nad seal hästi kasvanud. Kaladgi justkui jonksus. Veenäidud ka mingeid hälbeid ei näita.

Üles
 [ 17 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver