algajatele!
AVALEHT ARTIKLID FOORUMID FOTOALBUM JUTUTUBA LINGID  
Kuu parima pildi valimine!
 KKKKKK    Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 
Täpsem otsing

Teemad

Viimati lisatud artiklid
Hypancistrus Zebra

Kuna foorumites on aeg- ajalt üles kerkinud küsimusi selle unistuste kala suhtes, otsustasin kirjutada artikli sellest ülimalt huvitavast ja atraktiivsest imisägast. Minu esimene kokkupuude nende kaladega oli umbes 15 aastat tagasi Saksamaal. Sel ajal ...

CO2 pärmipudel tarretisega

Mul on üks 80 l. kast ja see punn tiksub ainult isetehtud tarretise pealt. Kusjuures tulemus on täpselt sama hea kui mu suure kasti ei tea mitu tuhat maksma läinud täisautomatne lahendus. Kasutan 2l. joogipudeleid. Möksi teen valmis 8l. keedupotis. selles...

CO2 reaktor

Bauhof'ist on vist tahtmatult saamas mingilmääral akvaristikakauplus väetisesegu Agrimix ju seal pärit, ja minu järgmine lugu kah... Leidsin Bauhof'i odavmüügist sellise veefiltri komplekti palju jublakaid sai ära visatud ja omaltpoolt ühtte...

Topelt-kookos-koobas

Mõtlesin, et panen kirja veel ühe pisikese DIY (kui seda saab nii nimetada) projekti. Paljud on siin lihtsalt pooleks seatud kookose koori kasutanud peidikutena, kuid mina tegin natuke teistmoodi. Äkki kellelegi meeldib ja teeb samasuguse Kellelegi ka...

(Riiuli)akvaariumi teistmoodi filter

Äkki sellest on ka kellegile kasu, kes endale riiulisse pisemat akvaariumit looma hakkab. Kui ka piisavalt hea on võiks saada stickiks või artikliks (RIIULI)AKVAARIUMI TEISTMOODI FILTER Natuke tagamaast ja mõttekäigust! Sai nõuks võetud teha akv...

Pinnakoorija

Minu riiuliakvaariumit hakkas natuke aega peale töösolemist kiusama selline kole asi nagu veepinnale tekkinud proteiinikiht. Ei olnud siis muud lahendust kui mõelda pinnakoorija peale. Kuna poes maksab vastav vidin 150+ raha ning selle ühendamine minu ...

Kividest laotud tagataust

KIVIDEST LAOTUD TAGATAUST Miks on tagatausta vaja? Sai muretsetud endale uus akvaarium mõõtudega 700 x 350 x 220 (P x K x L). Nagu mõõtudest näha, siis võib kohe välistada paksud 3D taustad. Samas kiletaustad, mis ruumi ei võta, olgu need siis ühevä...

Pinnakoorija (protein skimmer) suuremale akvaariumile

Suurematel akvadel on välisfiltri ühendamiseks mõistlik kasutada põhjaläbiviike, aga ei ole seni näinud sobivat pinnakoorijat, mida sellisesse süsteemi liita. Ehituse poolest on hea konstruktsiooniga see : Fluval surface skimmer :http://www.aquariumguys.c...

DISCUS - Akvaariumi kuningas

Soovitused ostmisel.Tänapäeval täheldatakse ülemaailmselt Discuste buumi. Ka Eestis hakkab selle kala populaarsus tasapisi tõusma.Rikkalik värvivalik ja sortiment viivad tihti aga ostja segadusse-millist siis valida? Ü...

Punakõrv - Ilukilpkonn (Chrysemis/Trachemys scripta elegans)

PUNAKÕRV – ILUKILPKONN(Chrysemis/Trachemys scripta elegans)Punakõrvkilpkonnad on Eestis üheks levinumaks kodus peetavate kahepaiksete liigiks. Punakõrvade looduslikuks levialaks on Põhja-Ameerika idarannik, lemmikloo...

MTÜ Eesti Akvaristide Ühing © 2004-2005